Tuesday, May 29, 2012

Ξυπνάμε...

Εμείς οι κατασυκοφαντημένοι και απόκληροι των σωματείων μας εργαζόμενοι στον Τύπο/ΜΜΕ , οι απογοητευμένοι και αποκλεισμένοι ως μαχητική φωνή από τα αφεντικά μας που έχουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους και πνίγουν τη φωνή μας, δεν έχουμε πια αυταπάτες. Ξυπνάμε...
Απευθύναμε ένα ανοιχτό κάλεσμα συντονισμού από τα κάτω της δράσης στο σύνολο των σωματείων, των εργασιακών επιτροπών και των εκπροσώπων του κλάδου μας κι ακόμη παραπέρα, σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, πρόσωπο ή φορέα μέσω της πρωτοβουλίας που πήρε η συλλογικότητα GR ArtisResistance (Art Resistance).
Η ανταπόκριση, η ενεργή συμμετοχή, η στήριξη στην πράξη αυτής της προσπάθειας θα είναι για μας το μόνο κριτήριο με το οποίο θα σας αξιολογήσουμε.
Την απουσία, την αδράνεια, την κωλυσιεργία και την άρνηση θα τις καταγγείλουμε ονομαστικά και δημόσια.
Μην λησμονάτε ότι εμείς, οι εργαζόμενοι του Τύπου, έστω και χωρίς αφεντικά, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τη δουλειά μας, την αξία της προπαγάνδας και της δημοσιότητας και τα παιχνίδια της όποιας διαπλοκής και δεν θα διστάσουμε να τα καταγγείλουμε.
Να είστε βέβαιοι ότι σε αυτόν τον αγώνα επιβίωσης δεν πρόκειται να λυπηθούμε κανέναν, ή θα σταθείτε πλάι μας, ή θα βρεθείτε απέναντί μας, εμείς δεν έχουμε πια τίποτα να χάσουμε, ούτε καν τις αλυσίδες μας...

No comments: