Tuesday, May 29, 2012

Οι συνελεύσεις μας γίνονται σε εβδομαδιαία βάση


Συνεχίζοντας την προσπάθεια για συνύπαρξη με εργαζόμενους στα μμε και σε άλλους χώρους εργασίας, με την πεποίθηση πως η λεγόμενη κρίση στον τύπο χτυπά όλη την κοινωνία και αποφασισμένοι να αντισταθούμε στο έλλειμμα ενημέρωσης και στα σχέδια εξοβελισμού του δημόσιου λόγου, η συλλογικότητα Art Resistance και όσοι συμμετείχαν στις προηγούμενες δύο ανοιχτές κοινές συνελεύσεις, σας καλούν να συμμετάσχετε ενεργά και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με τη συλλογικοποίηση της δράσης να χτίσουμε νέες γέφυρες με την κοινωνία.

Οι συνελεύσεις μας γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε το Press resistnace Art festival.
Αυτή την Τετάρτη 30/6, στις 9 το βράδυ, θα συναντηθούμε και πάλι στο Art Garage (Σολωμού 13, εξάρχεια), για τη συνέλευσή μας.

Καλούμαστε όλοι να είμαστε εκεί, όχι μόνο για να συνδιαμορφώσουμε αυτή την αμφίδρομη εκδήλωση - δράση μεταξύ εργαζομένων και κοινωνίας, αλλά να βάλουμε τα ερωτήματα και να μιλήσουμε ανοιχτά μέσα σε αυτή τη σιωπή που επικρατεί και που η κοινωνία χάνει τη φωνή της. Να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό που μοιάζει αδιέξοδο. Να δημιουργήσουμε μέτωπα δράσης με όλους τους εργαζόμενους στα μμε και με την κοινωνία, γιατί ο έλεγχος της πηροφορίας, η ενημέρωση, ο δημόσιος λόγος, η ελεύθερη έκφραση αφορά όλους μας.

http://www.artresistance.gr/

No comments: